hits

Husstøvmidd

Husstøvmidd elsker døde hudceller. Vi mister 3,9 kg hudceller i året og tilbringer en tredel av livet i senga. Med andre ord finnes husstøvmiddens favorittmat i overflod i sengetøy.

Midden i seg selv er ikke skadelig for mennesker, men avføringen kan føre til allergier. En støvmidd lever i omtrent to måneder, og i løpet av dens levetid feller den omtrent ti ganger så mye avføring som dens egen kroppsvekt.

Norwex madrassrens bryter ned organisk avfall (døde hudceller) så midden dør av hungersnød !

Spray på, la tørke og støvsug! 😊

Kr 229,-

kingell.norwex.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rent Uten Kjemikalier

Rent Uten Kjemikalier

51, Lørenskog

Denne bloggen handler ikke om makeup, mote, botox, trening eller utseende. Denne vil stort sett handle om Norwex og mikrokluter og rengjøring, hvordan du kan får det enklere med rengjøring og hvordan få et sunnere innemiljø, spare penger og spare miljøet på vår klode. Kanskje den vil handle litt om meg selv også og livet generelt :-) Jeg jobber som uavhengig Norwex konsulent og elsker alle produktene til Norwex. Jeg har så lyst til å vise alle hvor enkelt rengjøring kan gjøres og i tillegg hvordan du får et sunnere innemiljø for deg og dine. Jeg er gift med Bjørn, har 2 døtre, Jenny på 12 og Maria 26 år. Jeg bor i Lørenskog. Jeg har brukt Norwex produktene siden 1996, den gang het de Eidsvoll Miljøprodukter. Jeg har fortsatt min mopp fra 1996 så dette er kvalitet. Fordi jeg bruker produktene mye så valgte jeg å bli konsulent, da har jeg mulighet til å kjøpe produktene til en rimeligere penge. Når jeg startet opp som konsulent så ville jeg ikke ut å ha demo, det var skummelt og jeg er litt sjenert. Men så tok jeg det store skrittet over den store terskelen og hadde min første demo hjemme hos meg selv. Det gikk så bra og jeg synes det var så gøy. Og så mye gratis vertinnegaver jeg fikk! Nå har jeg skuffer fulle av produkter i form av vertinnegaver, og det morsomste med å ha en demo er når vertinna får velge seg ut gratis produkter i vertinnegave, den summen kan være høy og smilet til vertinnen går nesten helt rundt. Det er morro det! Norwex har 100 % fornøydhetsgaranti. Med Norwex er det rett og slett gøy å vaske, det går så mye raskere og det kun med kaldt vann og mikrofiber. Å vaske vinduer er gøy!

Kategorier

Arkiv